alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

Invertersvets Star 7000

Invertersvets Star 7000
Nypris 3799kr.
Mitt pris 1800kr
Aldrig använd .
Det enda som fattas är asiktsskyddet.

Tillåter svetsning i de flesta metaller och legeringar Överhettningsskydd Lätt och portabelt format

Stanley svetsinverter med stark svetsström!

Kraftfull och portabel svets för både hobby- och professionella bågsvetsare! Lämplig att använda till de flesta metaller och legeringar, som exempelvis rostfritt stål och gjutjärn. Det kompakta och lilla formatet möjliggör att ta med den även i mer påfrestande och utmanade miljöer.

HÖG SVETSSTRÖM
MMA-svetsen har en steglöst reglerad svetsström mellan 25-200 A. Intermittensfaktorn är högst imponerande med 40 % vid högsta svetsström 200 A, vilket innebär att du kan svetsa kontinuerligt i 4 minuter innan den behöver vila. Du hittar också funktionerna Hot Start, Arc Force och Anti Stick för en enklare och mjukare start. Passande svetselektroder (1,6-5 mm): rutila, basiska, gjutjärn och rostfritt stål. 

LÄTT OCH FLYTTBAR
Bågsvetsen väger ynka 4 kg samt är utrustad med bärhandtag/axelrem, vilket gör den extra enkel att bära med sig och flytta. Trots svetsens lilla storlek så gör invertertekniken att den uppnår en hög prestanda. 

FLÄKTKYLD MED ÖVERHETTNINGSSKYDD
Star 7000 och dess elektronik är fläktkyld och skyddas av en värmesköld. När det blir för varmt slår det termiska skyddet ut för att förhindra överhettning och eventuella skador på apparaten.

ENKEL ATT ANVÄNDA
På svetsens front hittar du justering för svetsström, varningslampa för det termiska skyddssystemet samt negativ och positiv terminal. På baksidan finns anslutning för nätsladden och strömbrytaren. Utöver invertersvetsen med kabel ingår också matare, elektrodhållare, svetsskärm, jordklämma och kombinerad slagghacka och stålborste.


1 800 kr30 januari 2018
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor. Jag förstår, stäng denna information