alla kategorier

Alla Kategorierfordon
hemmet
bostad
elektronik
fritid & hobby
jobb
affärsverksamhet
övrigt
Tjänster

ROTEL RA-12 MED BLUETOOTH

  • ROTEL RA-12 MED BLUETOOTH
  • ROTEL RA-12 MED BLUETOOTH
  • ROTEL RA-12 MED BLUETOOTH
  • ROTEL RA-12 MED BLUETOOTH
  • ROTEL RA-12 MED BLUETOOTH
  • ROTEL RA-12 MED BLUETOOTH
Säljer en Rotel RA-12 förstärkare med Bluetooth som gör att du enkelt kan lyssna på musik från datorn eller mobilen. Den fungerar som den ska utan problem och är mycket fin, den har även original fjärrkontroll som ni kan se på bilderna.

Rotel RA12 blev utnämnd till årets bästa förstärkare i budgetklassen 2012 av Ljud & Bild!

Rotel RA-12 är uppföljaren till den prisvinnande och hyllade integrerade förstärkaren RA-06SE. Med sina 60 watt är den också storebror i RA-serien!

- Högkvalitets 60 watt utgångar
- High-end DAC Wolfson WM8740 24-bit / 192 kHz
- Kan kopplas ihop med RT-12 för att styras med Iphone / Ipad
- Medföljande Bluetooth-dongel

Hög kvalité
RA-12 är utrustad med komponenter av högsta kvalité och låter därefter. Med en välbyggd strömförsörjning och en distortion på under 0.03% behandlar enheten din dina skivor riktigt väl, både digitala och vinyl. Den digitala till analoga omvandlingen sker i en högpresterande Wolfson WM8740 DAC för att bevara varje uns av musikalisk glädje i inspelningarna.

Design och Prestanda
Precis som med tidigare modeller har serien utvecklats i företagets ”balanserade design koncept” vilket bland annat innebär att man håller signalvägarna för varje kanel identiska för bästa ljud. Utåt fortsätter Rotel med sina rena, funktionella design i svart eller silvrig borstad stål vilket gör att spelaren är lika snygg i nybygget eller som tillskott bland 06 SE-uppsättningen.

Nätverkskoncept
RA-12 kan med fördel paras ihop med den trådlösa nätverkstunern RT-12. Då kan även förstärkaren styras via appar i din Iphone eller Ipad. Den har dessutom en USB-ingång på fronten för direktinkoppling av Appleprodukter eller minnestickor.
2 000 kr10 augusti 2018

Eskilstunatorget.se tar inget ansvar för annonsens innehåll eller tillgänglighet
Vill Du synas här?
Denna site använder cookies för att leverera en bättre användarupplevelse till Dig som besökare.
Genom att använda siten samtycker ni till användandet av dessa. Läs mer om hur vi skyddar Din integritet genom användandet av våra sidor.
Jag förstår, stäng denna information